Nu är höstens utbildningstillfälle i Visual Arkiv bokat. Denna gång har nöjet att få bjuda in er till våra egna lokaler på Johan Willins gata. Urban håller i skrivande stund på att skicka ut bekräftelser på att ni har fått en plats på kursen till er som har föranmält er. Vi har ett fåtal platser kvar så passa på att göra en intresseanmälan. Ni prioriteras i den ordning  intresseanmälningarna kommit in.

Utbildningstillfälle 

Dag: Onsdagen den 15 november 2017
Tid: 09:00 – 16:00
Plats: Johan Willins gata 8, i Fujitsus lokaler  i Gårda. Karta
Utrustning: Alla kursdeltagare får tillgång till egen kursdator.

Kursupplägg

Utbildningen är en 1-dagars grundkurs där du lär dig att använda Visual Arkiv. Du får möjlighet att jobba med handledda övningar i den senaste programversionen, version 6.2, i direkt anslutning till kursledarnas genomgångar. Vi går igenom programmets funktioner – allt från att lägga upp användarbehörigheter och göra grundinställningar till att registrera och skriva ut en färdig arkivförteckning. Övningarna innehåller exempel på både registrering av processbaserad arkivredovisning och enligt allmänna arkivschemat.

Kursen leds av lärare som har bred erfarenhet av arbete med arkivredovisning och dokumenthantering samt programmets uppbyggnad